D'EDGE

Condominium Project, Ho Chi Minh City

NATURALISTIC INSPIRATION

D’EDGE Condominium was developed as a retreat sanctuary for those with luxurious taste who seeks peace and wellness. 

1/9

Show Unit

The Natural Sanctuary

With the function of this 100 Sqm. room created for luxurious sense, our design is based on the spacious open plan linking between the kitchen and the dining room. The western-style kitchen island was positioned as a welcome bar to embrace guests upon the arrival towards the rest of the space.

To make this unit feel like a spa resort, we kept the overall look under contemporary style while designing particular features with inspiration from nature. The master bedroom and the second bedroom were connected with double sliding door to serve as a spa treatment suite. Every single elements in this unit was designed under the purpose to make this property a peaceful retreat sanctuary.